Horeca Service OÜ toiduohutuspoliitika: komplekteerin ainult sellist kaupa, mille olen nõus koos kliendiga ära sööma!
Meie protsessid vastavad toiduohutuse juhtimisstandardile ISO 22000:2018.
Meie toiduohutusalased juhtpõhimõtted:
1. lähtume enda tegevustes omanike ootustest, ettevõtte visioonist, kokkulepitud strateegilistest eesmärkidest, enda tegevuspiirkonna kehtivatest õigusaktidest ja normatiivdokumentidest, sh heast äritavast, toiduohutusjuhtimissüsteemi ISO 22000 standardi nõuetest;
2. oleme kliendikesksed, pakume professionaalset teenust, kasutades kvaliteetseid seadmeid, usaldusväärseid alltöövõtjaid ja tarnijaid ning järgime kokkulepitud tähtaegasid;
3. oleme arenguvõimelised ning pakume enda klientidele uuenduslikke lahendusi;
4. hindame pidevalt riske eesmärgiga vähendada toiduohutuse, aga ka tööõnnetuste, tervisekahjustuste tekke võimalusi;
5. osaleme koolitustel, tõstame töötajate kvalifikatsiooni ja toiduohutusalast teadlikkust;
6. võimaldame töötajatele turvalise ja ohutu töökeskkonna, kindlustame töötajad ohutuse tagamiseks sobivate töö- ja isikukaitsevahenditega;
7. mõistame ja austame erinevusi, kohtleme kõiki töötajaid võrdselt ning ei diskrimineeri kedagi tema veendumuste, vaadete, rassi, soo vms tõttu.
8. Horeca Service OÜ toiduohutuspoliitika: komplekteerin ainult sellist kaupa, mille olen nõus koos kliendiga ära sööma!
Juhatus, 4. veebruaril 2020